Porla Kusin är butiken med bra service, bra produkter, brett sortiment och till priser som alla tycker om!
Det bästa vi vet-slå in paket!

Ljus-lyktor-servetter

En vacker dukning med levande ljus och matchande servetter, eller ett ljuvligt sprakande doftljus. En välkomnande lykta i hallen. En mysig stämningshöjare i uterummet. På Porla Kusin i Skurup har vi det du behöver.

När det gäller doftljus så säljer vi Woodwick samt Colonial Candles. Doftljuset med träveke som tilltalar dina sinnen både doft och med den mysigt sprakande veken.

Bioetanollyktor har kommit startk de snaste åren. Fördelen med bioetanol är att det varken doftar eller osar samt sotar. Perfekt att ha inomhus.

På servettfronten är det extra kul denna vår. Rörstrand och iittala börjar nämligen att tillverka servetter i samma motiv som många av deras serviser. Nu kan du alltså göra en verklig matchande dukning. Vi har flera olika sorters bordstabletter i flera olika material och motiv.

 

Urval av våra varumärken på Ljus-Lyktor-Servetter:

Woodwik doftljus

Colonial Candle doftljus

Scandinavian Candles

Broste

Dorre Lyktor

Saleen

Pimpernel

Duni

Ilab

Pleasure of life

Porla Kusin finns i Skurup i södra Skåne och nära sydkusten. Skurup har Malmö, Lund, Trelleborg, Svedala, Sturup, Sjöbo och Ystad inom 30 minuter med bil. Skurup har järnväg och direkta tågförbindelser med Kastrup, Köpenhamn, Malmö, Ystad. Med läget utmed E65 har vi även nära till Malmö Airport, Sturup, ca 15 min med bil.

 

 

Om