Porla Kusin är butiken med bra service, bra produkter, brett sortiment och till priser som alla tycker om!
Det bästa vi vet-slå in paket!

Bamix

På Porla Kusin i Skurup köper du stavmixern från Bamix till bra och lågt pris.  Bamix tillverkar några av världens bästa och mest utpräglade stavmixrar. Det hela startade 1954 i Mettlen, Schweiz när den första stavmixern tillverkades. Året efter visades den upp på en mässa i Hannover vilket lyfte hela Bamix verksamhet ytterligare en nivå. Den svenska designprinsen Sigvard Bernadotte var 1961 med och designade en stavmixer för Bamix. Under sina knappa 60 år i branschen har designen hos Bamix stavmixrar inte förändrats speciellt mycket. Den praktiska och moderna designen präglade prinsens stavmixer 1961 och den präglar Bamix stavmixrar i hög grad på 2010-talet.

Bamix testvinnande stavblender är designad för att kunna uppfylla många olika funktioner i köket. En bamix stavblender med de rätta tillbehören kan vara en foodprocessor, mixer, blender, visp eller hackare.
Bland Bamix olika modeller finns den blanka Swissline i olika färger, den praktiska M200, M140 eller Swissline med Superbox som är ett oerhört mångsidigt tillbehörspaket. Just tillbehören är en av Bamix största styrkor. Porla Kusin i Skurup har ett stort sortiment av Bamix stavmixrar och tillbehör.

 

Köp på Porla Kusin i Skurup eller kontakta oss

Om