Porla Kusin är butiken med bra service, bra produkter, brett sortiment och till priser som alla tycker om!
Det bästa vi vet-slå in paket!

Bestick

Porla Kusin i Skurup kan verkligen bestick. Vi har ca 50 olika rostfria bestick för dig att välja bland. Du köper bestick från Hardanger Bestikk, WMF, Georg Jensen, Dorre, Tramontina, Nordkök, Gense och RBA, Nordic Sence på Porla Kusin. Allt för dig som är noga med vad du stoppar i munnen. Vi har bestick för alla tillfällen. Matbestick, grillbestick, fiskbestick, kräftknivar, barnbestick, dessertbestick, uppläggningsdelar, såsslevar, salladsbestick, smörknivar,ostronknivar, skaldjursbestick, skaldjursknäckare, tårtset, snigelgaffel, snigeltång o.s.v.

Vi säljer även silver-och nysilverbestick men då endast på beställning. Detta är något vi inte lagerför. I gengäld lämnar vi alltid 20% rabatt på ord. pris på silver-och nysilverbesticken.

Urval av våra besticksvarumärken:

HardangerBestikk

Gense

WMF

Dorre

RBA

Tramontina Grillbestick

Georg Jensen

Nordkök

Gense Silverbestick

Porla Kusin finns i Skurup i södra Skåne och nära sydkusten. Skurup har Malmö, Lund, Trelleborg, Svedala, Sturup, Sjöbo och Ystad inom 30 minuter med bil. Skurup har järnväg och tågförbindelse med Kastrup, Köpenhamn, Malmö, Ystad. Med läget utmed E65 har vi även nära till Malmö Airport, Sturup, ca 15 min med bil.

 

Om