Porla Kusin är butiken med bra service, bra produkter, brett sortiment och till priser som alla tycker om!
Det bästa vi vet-slå in paket!

Sophie Conran

Kokkärlen från Sophie Conran köper du på Porla Kusin i Skurup. Sophie Conran är en engelsk inredningsarkitekt, kock och författare. Tillsammans med det anrika porslinsföretaget Portmeirion Group har hon tagit fram en vacker serie köksprodukter. Köksprodukterna har gjort succé över hela världen och har vunnit flera prestigefyllda priser. Produkterna kännetecknas av vacker design och  hög kvalitet.

Sophie Conran och Portmeirion är stolta över att presentera det senaste inom köksredskaps teknik - keramikbelagd gjuten aluminium!

Elegant och vacker kastrull med glaslock och med en mängd praktiska funktioner som säkerställer användarvänlighet och fantastiska matlagningsresultat. 

Kokkärlet kan användas på samtliga värmekällor, tack vare en extra skiva av rostfritt stål kan den även användas på induktionshäll.

Kastrullen är tålig med non stick - non PTFE skydd vilket även medför möjligheten att tillaga i lägre halt fett/olja. 

Den höga kvaliteten på keramiska beläggningen inifrån och ut garanterar enkel rengöring och gjuten aluminium garanterar snabb värmeöverföring och värmeisolering. Kastrullens bas eliminerar "hot spots" och ger en jämn spridning av värmen. Ugnssäker upptill 200 ° C / 390 ° F. Kan diskas i maskin.

Köp på Porla Kusin i Skurup eller kontakta oss