Porla Kusin är butiken med bra service, bra produkter, brett sortiment och till priser som alla tycker om!
Det bästa vi vet-slå in paket!

Bakning

Porla Kusin i Skurup har mycket för dig som gillar att baka. Palettkniv eller bakstenar. Köksmaskiner och blenders samt stavmixer och elvispar från Sencor. Vi säljer t.o.m. bakkupor som gör din ugn till en riktig bakugn. Vi har spritsar, formar, dekoreringsverktyg, tyllar, utstickare, ja, vi har det mesta. Springformar i storlekar mellan 10-30 cm. Pajformar med lös botten, siliconformar, chokladsmältare, beredningsskålar, bakdukar, pralinverktyg, termometrar, klenätsporre, bakböcker och mycket mycket mer.

Att baka själv är en lisa för själen. Du får tillfälle att skapa något själv, du får dekorera, du får provsmaka, du får bjuda. Att ge bort ett surdegsbröd är bara ren och skär lycka både för dig och den som får brödet. Hembakat är ju godast, du vet vad du stoppar i dig och den härliga doften får du på köpet.

Ugnsformar, flera modeller i glas, silicon, porslin, belagda har vi också, naturligtvis

Du vet väl att du kan baka bröd i din emaljerade gjutjärnsgryta, blir förförande gott. 

 

Urval av våra varumärken till bakning:

Tala

Patisse

Pillivuyt

Le Creuset

Lekué

Mette Blomsterberg

Funktion

Merx

Rosti

Mingle termometer

Soenhle vågar

Sencor

Dualit

Porla Kusin finns i Skurup i södra Skåne och nära sydkusten. Skurup har Malmö, Lund, Trelleborg, Svedala, Sturup, Sjöbo och Ystad inom 30 minuter med bil. Skurup har järnväg och direkta tågförbindelser med Kastrup, Köpenhamn, Malmö, Ystad. Med läget utmed E65 har vi även nära till Malmö Airport, Sturup, ca 15 min med bil.

 

Om