Porla Kusin är butiken med bra service, bra produkter, brett sortiment och till priser som alla tycker om!
Det bästa vi vet-slå in paket!

GreenPan

 

 

Du köper stekpannan GreenPan på Porla Kusin i Skurup. Du köper kokkärlsserien Barcelona som innehåller stekpanna i 20, 24 och 28 cm, traktörpanna med lock och såskastrull. Alla Greenpanstekpannor har en mycket stark giftfri keramisk beläggning. Den mycket starka nonstickbeläggning är förstärkt med äkta diamanter. Barcelona sätter du även i ugnen utan problem, upp till 300 grader. Stekpannan är mycket reptålig och passar alla sorters hällar: keramik, induktion, gas och gjutjärnsplattor.

Stekpannorna är belagda med Thermolon, ett keramiskt non-stick-lager med sand som råvara. De innehåller inte något bly eller kadmium och ingen PFAS eller PFOA används vid tillverkningsprocessen. Det är goda nyheter både för dig och för miljön! GreenPan tillverkas i Belgien och har 5 års garanti.

 

 Köp på Porla Kusin i Skurup eller kontakta oss

 

Våra Barcelona-pannor är konstruerade för att hålla under en livstid. Kombinationen extra tjockt aluminiumhölje och vår nyaste Magneto induktionsteknik gör att dessa produkter har en snabb och jämn värmefördelning. Handtagen i gjutet rostfritt stål passar handen perfekt och ger ett elegant utseende och känsla. Barcelona har fått vår nyaste och hittills bästa version av Thermolon hälsosam keramisk non-stick, Infinity Professional. Förstärkningen med diamanter gör Infinity Professional till den starkaste, mest långlivade Thermolon-kvaliteten, fullständigt reptålig och metallredskapssäker! Beläggningen har oöverträffad livslängd och non-stick-prestanda och kommer att förenkla hälsosamma måltider under många år framöver.

Funktioner på Barcelona:

  • Thermolon Infinity keramisk non-stick förstärkt med diamanter: extremt tålig non-stick-beläggning
  • Tjock, smidd botten för jämn värmefördelning och stabilitet på hällen
  • Utsida i keramisk non-stick: tålig och lätt att rengöra
  • Magneto induktionsteknik för effektivitet på alla spishällar, inklusive induktion
  • Handtag i rostfritt stål: hållbart, nitat handtag i rostfritt stål
  • Ugnssäker
  • Tål maskindisk
  • Begränsad livstidsgaranti

 

Klicka på bilden eller bläddra här för info och sortiment. 

 

Klicka för att kunna bläddra för mer info
Om