Porla Kusin är butiken med bra service, bra produkter, brett sortiment och till priser som alla tycker om!
Det bästa vi vet-slå in paket!

Hario 


Du köper Hario på Porla Kusin i Skurup. återupptäck kaffet och laga kaffe som det gjordes innan de elektriska kaffebryggarna kom.Med Hario Pour over set smakar du skillnad och kaffet når nya smakfulla framgångar. Låt ditt kaffe bli ett gott hantverk och framför allt, låt det ta tid. Hario V60 pour over kit är lösningen för dig.

Den unika V60 filterhållaren eller tratten är unik med sina vridna sidor vilket gör att kaffet virvlar runt bättre i filtret.


Hario V60 Pour Over Kit


Hario är den japanska tillverkaren av bryggkaffetillbehör som gjorde att vi svenskar återerövrade vår egen bryggkaffetradition. Med hjälp av smart design, fint hantverk och enkla funktioner gör Hairo det enkelt att få en fantastisk kopp kaffe.

Paketet innehåller allt utom kaffekvarn för att du ska få till en perfekt kopp kaffe. Med nymalda kaffebönor får du ut maximalt smakmässigt av ditt kaffe.
Hetta upp vatten till 95 till 97 grader, fyll på med bistromalet kaffe i pappersfiltret och häll på lite varmt vatten för att låta kaffet "blomma ut", ringla sedan en fin stråle runt i cirklar under 2 minuter, servera och njut! 

Innehåller:
1. 100 kaffefilter.
2. V60 Filterhållare i transparent plast.
3. Glaskanna.
4. Kaffemått.
 
Kannan rymmer 700 ml, ca 3-4 koppar kaffe. 
Om