Porla Kusin är butiken med bra service, bra produkter, brett sortiment och till priser som alla tycker om!
Det bästa vi vet-slå in paket!

Pizzastål

 

Pizzastål - Det svenska originalet från Norrland
Porla Kusin i Skurup är första butik i Sverige som säljer denna goda nyhet för alla pizzaälskare. Det går naturligtvis även att baka bröd på pizzastålet.
Äntligen kan du få en perfekt pizza tillagad hemma. Pizzastål Norrland är våran mest sålda modell som passar i alla vanliga ugnar och ger makalösa resultat. Den är gjord av norrländskt stål och absorberar värme 18 gånger bättre än en typisk pizzasten eller baksten. Detta gör din pizza helt gräddad på 2minuter med ett makalöst resultat.
Pizzastålet är 37x33x1cm, den levereras med en instruktionsbok och recept på pizzadeg, pizzasås och förslag på underbart goda pizzor. Det är 10års garanti på denna produkt som håller i generationer. Stålet är specialbehandlad så det imiterar en non-stick yta helt naturligt.

Pizzastål  är det suveräna pizza och bakastål som revolutionerar hemmagjord pizza.
Hemligheten? Jo det är det som är lätt; stål leder värme minst 18 gånger bättre  än traditionella bakstenar, båda sådana framställda av natursten och av keramik. 
Pizzastål gör äkta italiensk pizza möjligt i ugnen på några minuter!

 

 

Kolla in klippet nedan, där ser och hör du tillverkaren Chrisoffer berätta om pizzastålet.

INFO OM STÅLET

Det Svenska originalet från Norrland. Här uppe i norra Sverige har vi sedan generationer haft förmånen att ta fram bland de bästa stålet i hela världen. Den norrländska stålproduktionen har hjälp till att bygga upp samhällen och länder, den kvalitén erbjuder vi nu dig inom matlagning med pizzastålet. Speciellt framtaget för att hålla i generationer och hjälpa till att producera tusentals pizzor och bröd på ett sätt som tidigare var omöjligt i ett vanligt kök.

Detta genom att stålet tar åt sig värme upp till 18 gånger bättre än en vanlig pizzasten eller baksten. Så äntligen får vi en ugn som kan producera nästintill samma värmeutslag som en vedeldad ugn.

Köp på Porla Kusin i Skurup eller kontakta oss

Om