Porla Kusin är butiken med bra service, bra produkter, brett sortiment och till priser som alla tycker om!
Det bästa vi vet-slå in paket!

Rivsalt

Du köper Rivsalt på Porla Kusin i Skurup. Med rivjärnet i högklassigt japanskt stål och med hållaren i ek är det en mycket smakfull kökspryl. Du river saltstenen på rivjärnet direkt över maten. Himalayasalt är mycket mineralrikt och smakar mycket och gott. Istället för en saltkvarn så river du saltstenen på rivjärnet direkt över maten. Nu finns det även smaksatta saltstenar dels med lakrits, LIQUORICE, samt en Taste förpackning med olika saltstenar. Rivsalt™ TASTE innehåller fyra olika saltstenar från olika delar av världen. Saltstenarna har sen urminnes tider används i matlagning i sina respektive ursprungsländer. Olika smak och lukt ger en spännande upplevelse i köket och passar perfekt tillsammans med bästa kompisen rivsalt™ KITCHEN.

Den svarta stenen Kala Namak Salt kommer från Indien och passar bra till att krydda orientaliska rätter.
Den bruna stenen Alpine Rock Salt kommer från Österrike och passar bäst till nötkött.
Den rosa stenen Rose Salt kommer från Bolivia och passar bra till grönsaksrätter.
Den vita stenen Halit Salt kommer från Pakistan och är att betrakta som ett allroundsalt.

Himalaysalt härstammar från norra Pakistan. Det är en naturlig bergsalt som skapades när de förhistoriska haven avdunstat ca 250 miljoner år sedan.Saltstenarna varierar i färg; från nästan genomskinlig vit till vacker, ljusrosa tilldramatiska djupröd - allt beroende på halten järnoxid. Saltet är idealiskt försmaksättning av kött och fisk, samt grönsaker.

Rivjärn med hållare finns i två storlekar dels för bordet och så Kitchen för köket. Med rivjärnen medföljer saltstenar men sedan köper du dem löst i sk. refiller.

Köp på Porla Kusin i Skurup eller kontakta oss

Saltsten för matlagning har vi här

 

Om