Porla Kusin är butiken med bra service, bra produkter, brett sortiment och till priser som alla tycker om!
Det bästa vi vet-slå in paket!

Täljsten

Du köper stekstenar och whiskystenar i täljsten på Porla Kusin i Skurup. Täljsten utvinns i Handöl i Jämtland och är en helsvensk produkt. Att samlas runt en steksten i täljsten är roligt för hela familjen är vännerna. Ni lagar maten tillsammans vid bordet på den uppvärmda stekstenen gjord av täljsten. Lägg täljstenen i ugnen och värm upp stekstenen till 200 grader. vilket tar ca 1-2 timmar. Sedan sätter du stekstenen på bordet och ni lagar maten tillsammans, ungefär som fondue. Väldigt gott och väldigt trevligt. Med en steksten i täljsten får du många roliga minnen tillsammans med vänner och familj. Det följer med ett korkunderlägg samt ett underlägg som du lägger mellan stekstenen i täljsten och korkunderlägget.

Whiskystenar gjorda i täljsten har en utmärkt kylande förmåga. Lägg dem i frysen innan användning och sedan kyler de ner all sorts dryck när du lägger dem i glaset. När allt är uppdrucket, skölj whiskystenarna i täljsten låt dem torka och sen in i frysen igen så är whiskystenarna i täljsten redo för att användas igen.

Du köper stekstenar och whiskystenar i täljsten på Porla Kusin i Skurup eller i vår webshop/systersida www.lergrytor.se.


Köp på Porla Kusin i Skurup eller kontakta oss
Om