Porla Kusin är butiken med bra service, bra produkter, brett sortiment och till priser som alla tycker om!
Det bästa vi vet-slå in paket!

Vin-Bar

Porla Kusin i Skurup har ett brett sortiment inom bar som även passar den mest kräsne bartendern. Bostonshaker, jiggar, iskross och mycket mera samt givetvis även drinkböcker. Vi har färdiga shakerset men även så att du kan köpa drinkredskapen och allt eftersom bygga upp din egen bar. Vi har muddlare, shakers, mätglas, droppkorkar, jiggers, barsked, kompletta startpaket för att göra drinkar korkar för dosering, s.k. doseringskorkar Vi säljer även spritessenser av märket Prestige.

Till vinet har vi flera olika öppnare, luftare, kylare droppskydd, korkskruvar, hävarmsöppnare, kyparkorkskruv, folieskärare, lever öppnare. vintermometer vakumpumpar samt även vin och champagneböcker. Söker du ett sabreringssvärd så har vi naturligtvis det också. Vi har även mycket praktiska vinglasväskor som du kan ha dina vinprovarglas i.

Till whisky har vi flera olika whiskyprovarglas, men även böcker och de populära whiskystenarna.

Glaset har stor betydelse så att du får maximal upplevelse av det du ska dricka. På Porla Kusin kan du vara övertygad om att vi har rätt glas just för dig. Testa gärna någon av alla våra glasprovningar. Vi har många olika drinkglas, margaritaglas, high ballglas, hurricaneglas  old fashioned, of, dof, double old fashionedglas, cocktailglas, shotglas, G/Tglas,  Gin och tonic glas, irish coffeeglas, longdrinkglas

Urval av våra varumärken till Vin-Bar:

Zack

Vacuvin

Dorre

Funktion

Le Creuset

Georg Jensen

Sagaform

BoxInBag

RBA

Prestige Spritessenser

 

Porla Kusin finns i Skurup i södra Skåne och nära sydkusten. Skurup har Malmö, Lund, Trelleborg, Svedala, Sturup, Sjöbo och Ystad inom 30 minuter med bil. Skurup har järnväg och direkta tågförbindelser med Kastrup, Köpenhamn, Malmö, Ystad. Med läget utmed E65 har vi även nära till Malmö Airport, Sturup, ca 15 min med bil.

Om