• Porla Kusin, din lokala butik och e-handlare i Skurup
Handla direkt på Porla Kusin eller beställ och betala och hämta.

Arte in olivio

Porla Kusin är stolt första butik i Sverige som säljer Arte in olivio.  

Arteinolivo är ett italienskt ledande företag, i över 40 år, inom bearbetning av italienskt olivträ och är glada att kunna presentera sitt urval av exklusiva skapelser som alla kommer från den fascinerande världen av italienskt olivträ.

Upplev den rustika charmen och elegansen med Arte in Olivio! Vår kategori fylld med handgjorda skärbrädor i olivträ, köksredskap och vinöppnare är inte bara en hyllning till italiensk hantverksskicklighet, utan också ett statement för varje hem som värdesätter kvalitet och stil. Varje produkt är en unik skapelse – från robusta skärbrädor som tål dagligt bruk till vackra parmesanrivare som lyfter din matlagning till nya höjder. Med salladsbestick i olivträ blir varje måltid en fest för ögat, och våra vinöppnare garanterar att du öppnar dina flaskor med samma klass som de innehåller. Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med en gåva från Arte in Olivio – där tradition möter modern design. Alla våra produkter är tillverkade i Italien av 100 % italienskt olivträ och andas hantverkstradition. Arte in Olivio står för långsiktig kvalitet och respekt för material och miljö. Shoppa nu på Porla Kusin för att ge ditt hem en touch av italiensk elegans!


Välkommen till butiken Porla Kusin i Skurup, där ser du hela vårt breda sortiment men även produkten i verkligheten och kan klämma och känna på den!

Frågor? Maila oss här på [email protected] eller ring på 0411-42120