• Porla Kusin, din lokala butik och e-handlare i Skurup
Handla direkt på Porla Kusin eller beställ och betala och hämta.

Önskelista

Önskelista

 

För Dig att önska och vänner att uppfylla.

Önskelistan är för er som gifter sig, tar studenten eller har en födelsedag med nollor.

                                                                  
All den omsorg som läggs ned på kläderna, blommorna, maten och festen borde också gälla presenterna. Ge era gäster de bästa förutsättningarna att bidra till den verkligt Perfekta Dagen. Det är alltid trevligt att ge, men att ge en gåva man vet blir uppskattad är något utöver det vanliga.

Vi på Porla Kusin gör era önskningar till verklighet:

Kom in till oss på Porla Kusin med din önskelista. Har du svårt att komma på något så hjälper vi dig gärna. Listan lämnar du hos oss på Porla Kusin. Sedan säger du till släkt och vänner att du har en Önskelista på Porla Kusin. De går sedan hit till oss, väljer bland alla dina önskningar och det är ingen risk för att det blir fel att du får dubbelt av något. 
Vi på Porla Kusin hjälper dig gärna att fylla i listan. Vi ger också gärna råd och tips när det gäller sortiment. Skulle ni vid ett senare tillfälle vilja göra ändringar eller tillägg så är det inga problem.
Tips! Ring och boka tid så att ni i lugn och ro kan få hjälp att välja önskningar till listan.

Vår gåva till Er/Dig - 10 % av köpesumman:
 

Vår gåva till dig blir ett presentkort på 10 % av det värde som det handlats för från Önskelistan. Presentkortet överlämnas till Dig efter den Stora Dagen och ni använder det här hos oss på Porla Kusin. Vi har inget minimibelopp på önskelistan utan du får gåvan på 10% från första kronan. 

Att tänka på när ni önskar er:
 

Tänk på att skriva ner önskningar i olika prisklasser för att tillgodose alla era gäster. Det är också bra om ni skriver ner många önskningar på listan så att era gäster får mycket att välja bland. Ni kan även önska er presentkort.

Lycka till med önskningarna och bästa lyckönskningar inför den Stora Dagen.

Endast en lista per önskare kan läggas in i Önskelistan.

  
Presentkortet på 10 % av köpesumman utfärdas i efterskott av oss på Porla Kusin. Värdet på presentkortet beräknas på den sammanlagda köpesumman som uppnåtts på listan efter den stora dagen ägt rum.