• Porla Kusin, din lokala butik och e-handlare i Skurup
Handla direkt på Porla Kusin eller beställ och betala och hämta.

Ryda KnivesVåra Ryda Knivar är vackra och stilrena samtidigt som de är robusta och hållbara. De är handgjorda av högkvalitativa material och är speciellt utformade för att hålla länge. Knivarna är perfektion. De är ergonomiska, lätta att använda och har en lång livslängd. Upptäck vårt utbud av Ryda Knivar och se hur de kan förbättra dig i köket. Jag kallar serien ST650 efter knivstålet.

Jag har utvecklat och finjusterat mina Damaskusknivar i nästan 6 år innan de blev precis som jag ville ha dem. Knivar har sin egen essens och varje blad behöver åratal av tester för att man ska få kunskap om hur de beter sig över tid. Att fullända den exakta hårdheten du vill ha i bladet, stålet du vill använda för kärnan och den bäst lämpade slipningen, är nycklarna till en fantastisk kniv. / Victor Ingemarsson

Ryda Knives är ett rent hantverk från bladet till handtagets ände. Den är designad för att du ska vara ett med kniven. Kärnan i bladet är ett ST650 pulverstål och har en hårdhet på 62-63HRC. De övriga lagren är tillverkade av rostfritt stål 316/316l och tillsammans har de vakuumvärmebehandlats. Detta gör att kniven håller sig vass under lång tid och håller en skala på N7-N8 under lång tid med enklare kniv vård. Handtaget är tillverkat av franskt olivträ och mässing.

Alla Ryda Knifes kommer i en elegant presentförpackning med Ryda's logotyp på toppen. Foldern inuti förpackningen är gjord på handgjort papper som ger gåvan en exklusiv känsla. Foldern lämnar all information du behöver veta för att du ska kunna ta hand om din nya kniv på bästa sätt.

Välkommen till butiken Porla Kusin i Skurup, där ser du produkten i verkligheten och kan klämma och känna på den!

Frågor? Maila oss här på [email protected] eller ring på 0411-42120