• Porla Kusin, din lokala butik och e-handlare i Skurup
Handla direkt på Porla Kusin eller beställ och betala och hämta.

Vin-Bar

Vin-Bar

Porla Kusin i Skurup har ett brett sortiment inom bar som även passar den mest kräsne bartendern. Bostonshaker, jiggar, iskross och mycket mera samt givetvis även drinkböcker. Vi har färdiga shakerset men även så att du kan köpa drinkredskapen och allt eftersom bygga upp din egen bar. Vi har muddlare, shakers, mätglas, droppkorkar, jiggers, barsked, kompletta startpaket för att göra drinkar korkar för dosering, s.k. doseringskorkar Vi säljer även spritessenser av märket Prestige.

Till vinet har vi flera olika öppnare, luftare, kylare droppskydd, korkskruvar, hävarmsöppnare, kyparkorkskruv, folieskärare, lever öppnare. vintermometer vakumpumpar samt även vin och
champagneböcker. Söker du ett sabreringssvärd så har vi naturligtvis det också. Vi har även mycket praktiska vinglasväskor som du kan ha dina vinprovarglas i.

Till whisky har vi flera olika whiskyprovarglas, men även böcker och de populära whiskystenarna.

Glaset har stor betydelse så att du får maximal upplevelse av det du ska dricka. På Porla Kusin kan du vara övertygad om att vi har rätt glas just för dig. Testa gärna någon av alla våra glasprovningar. Vi har många olika drinkglas, margaritaglas, high ballglas, hurricaneglas  old fashioned, of, dof, double old fashionedglas, cocktailglas, shotglas, G/Tglas,  Gin och tonic glas, irish coffeeglas, longdrinkglas.

Välkommen till butiken Porla Kusin i Skurup, där ser du produkten i verkligheten och kan klämma och känna på den!

Frågor? Maila oss här på [email protected] eller ring på 0411-42120

Le Creuset vinöppnare WT-110 Trä Le Creuset vinöppnare WT-110 Trä

Le Creuset vinöppnare WT-110 Trä

479 kr 349 kr
I lager.
Dorre Bar Drink Shaker Art set 3 delar Rostfritt Dorre Bar Drink Shaker Art set 3 delar Rostfritt