• Porla Kusin, din lokala butik och e-handlare i Skurup
Handla direkt på Porla Kusin eller beställ och betala och hämta.

Alligator


Alligator

Köp din lökhack från Alligator på Porla Kusin i Skurup till bra pris. En lökhack är en kökspryl som ska finnas i alla kök. Alligator som är en svensk uppfinning tillverkar högkvalitativa lökhackare som årligen sparar många liter tårar för dess användare. Det var svenska Benny Engdahl som fick idén när han skulle hacka 10 kg lök och potatis till sina öländska kroppkakor. Alligators lök- och grönsaksskärare liknar gapet hos en Alligator, vilket kan förklara namnet. När gapet stängs är helt plötsligt den hela löken eller grönsaken delad i perfekta bitar.
Alla som någonsin har lagat mat vet hur eländigt det kan vara att skära och hacka lök förstår denna succé i köket. Att stå med svidande, tårfyllda ögon och svära över hela situationen är inte ovanligt, men Alligatorhackaren gör att man kan undvika den sortens debakel. Alligators högkvalitativa grönsakshackare och lökhackare samt vitlökshackare finns på Porla Kusin i Skurup. De finns både i plast såväl som i rostfritt utförande.

Välkommen till butiken Porla Kusin i Skurup, där ser du hela vårt breda sortiment men även produkten i verkligheten och kan klämma och känna på den!

Frågor? Maila oss här på [email protected] eller ring på 0411-42120