• Porla Kusin, din lokala butik och e-handlare i Skurup
Handla direkt på Porla Kusin eller beställ och betala och hämta.

Bamix


Bamix

På Porla Kusin i Skurup köper du stavmixern från Bamix till bra och lågt pris.  Bamix tillverkar några av världens bästa och mest utpräglade stavmixrar. Det hela startade 1954 i Mettlen, Schweiz när den första stavmixern tillverkades. Året efter visades den upp på en mässa i Hannover vilket lyfte hela Bamix verksamhet ytterligare en nivå. Den svenska designprinsen Sigvard Bernadotte var 1961 med och designade en stavmixer för Bamix. Under sina knappa 60 år i branschen har designen hos Bamix stavmixrar inte förändrats speciellt mycket. Den praktiska och moderna designen präglade prinsens stavmixer 1961 och den präglar Bamix stavmixrar i hög grad på 2010-talet.

Bamix testvinnande stavblender är designad för att kunna uppfylla många olika funktioner i köket. En bamix stavblender med de rätta tillbehören kan vara en foodprocessor, mixer, blender, visp eller hackare.
Bland Bamix olika modeller finns den blanka Swissline i olika färger, den praktiska M200, M140 eller Swissline med Superbox som är ett oerhört mångsidigt tillbehörspaket. Just tillbehören är en av Bamix största styrkor. Porla Kusin i Skurup har ett stort sortiment av Bamix stavmixrar och tillbehör.

Välkommen till butiken Porla Kusin i Skurup, där ser du produkten i verkligheten och kan klämma och känna på den!

Frågor? Maila oss här på [email protected] eller ring på 0411-42120