• Porla Kusin, din lokala butik och e-handlare i Skurup
Handla direkt på Porla Kusin eller beställ och betala och hämta.

Skeppshult

Skeppshult

Kvarnar i gjutjärn och senapskulan med tillhörande skål i gjutjärn från Skeppshult köper du på Porla Kusin. Nötkäckaren Boom från Skeppshult har vi naturligtvis också. Vi kan givetvis ordna fram allt annat från Skeppshult och deras gjutjärnsprodukter till dig. Skeppshults gjutjärnsprodukter tillverkas av noggrant kontrollerat råmaterial i form av rent tackjärn, man använder inget skrot i tillverkningen vilket borgar för ett rent hälsosamt gjutjärn. När man tillagar mat i en gjutjärnsgryta eller stekpanna avger kokkärlet en liten mängd hälsosamt järn till maten. Gjutjärn kan användas på alla typer av värmekällor inklusive öppen eld. Skeppshults Gjuteri är det enda kvarvarande gjuteriet i Skandinavien som tillverkar hushållsprodukter i gjutjärn.
Många moment i tillverkningen är fortfarande ett rent hantverk och är beroende av stor yrkesskicklighet.

Grillplattan ur Noir-serien som är hela 40x25 cm, vilket gör att du kan steka en större mängd mat samtidigt. Steker du på spis kan du med fördel använda två plattor för att värma upp den om du saknar rektangulära plattor.

Välkommen till butiken Porla Kusin i Skurup, där ser du produkten i verkligheten och kan klämma och känna på den!

Frågor? Maila oss här på [email protected] eller ring på 0411-42120Skeppshult Senapsset med skål och kula. Gjutjärn Skeppshult Senapsset med skål och kula. Gjutjärn