• Porla Kusin, din lokala butik och e-handlare i Skurup
Handla direkt på Porla Kusin eller beställ och betala och hämta.

L'Arbaléte
L’Arbalètes kolstålspannor har tillverkats i Europa sedan 1940 och är ett spanskt varumärke och du köper dem på Porla Kusin i Skurup. Idag med en marknadsledande produktion i spanska Valencia.
Vår tillverkningsprocess respekterar miljön och pannorna tillåter en hälsosam matlagning. Detta pga. att kolstålspannorna varken innehåller PFTE, PFOA, PFAS, keramik eller andra farliga kemikalier.
Utan några tillsatta kemikalier, är kolstålspannorna 100 % naturvänliga och 100 % återvinningsbara. Finns i storlekarna 24, 28 och 32 cm. Countrypannan eller sauteusen, från L'Arbaléte fungerar även perfekt som traktörpanna  finns i storlekarna 24 och 28 cm.

Ju mer du använder kolstålspannan ju bättre blir den och till sist när du har stekt in pannan helt så är den fantastisk att använda.Tål alla redskap och fungerar på alla hällar, även vedspis. Kan även sättas direkt på din kol eller gasolgrill.

Tål ugn

Handdisk.

Välkommen till butiken Porla Kusin i Skurup, där ser du hela vårt breda sortiment men även produkten i verkligheten och kan klämma och känna på den!

Frågor? Maila oss här på [email protected] eller ring på 0411-42120