• Porla Kusin, din lokala butik och e-handlare i Skurup
Handla direkt på Porla Kusin eller beställ och betala och hämta.

Samura


Uppgradera ditt kök till en kulinarisk arena med Samura knivar! 

Dessa mästerverk kombinerar traditionellt hantverk med modern design. För den passionerade kocken är varje måltid en konstform, och med Samura knivar i din arsenal kommer du att skapa smakfulla mästerverk med lätthet. Varje snitt är ett bevis på århundraden av slipad teknik - förstklassiga material och obefläckad skicklighet gör dessa knivar till kockens ultimata vapen. Investera i tradition, kvalitet och en smakupplevelse som överskrider det vanliga. Porla Kusin erbjuder dig ett brett sortiment av Samura knivar till oslagbara priser. Skärp dina sinnen och ditt kök - det är dags att ta matlagningen till nya höjder!

Samura knivar hängivna av en princip – Precision är allt. Samura knivar är tillverkade av det bästa japanska och svenska stålet, härdade till 58–61 HRC, sedan slipade i en unik vinkel på 17 grader och många av våra serier går igenom manuell konvex skärpning – även om det är en mycket mer kostsam och tidskrävande process . Vi vill att våra knivar ska skära bättre än någonting någonsin upplevt. 


Välkommen till butiken Porla Kusin i Skurup, där ser du hela vårt breda sortiment men även produkten i verkligheten och kan klämma och känna på den!

Frågor? Maila oss här på [email protected] eller ring på 0411-42120