• Porla Kusin, din lokala butik och e-handlare i Skurup
Handla direkt på Porla Kusin eller beställ och betala och hämta.

K. Lundqvist Stockholm

K. Lundqvist Stockholm hos Porla Kusin

Välkommen till en värld av sofistikerade dofter och tidlös design med K. Lundqvist Stockholm – nu på Porla Kusin! Upplev den ultimata doftupplevelsen som förvandlar ditt hem till en oas av välbefinnande. Hos oss hittar du det exklusiva sortimentet från det familjeägda varumärket, kända för sin passion för dofter och sitt öga för detaljer.

Elegans och kvalitet i varje flaska: Våra rumsdofter är mer än bara en doft; de är en del av inredningen. Från de stilrena doftpinnarna till de förtrollande aromalamporna – varje produkt är en elegant detalj som lyfter atmosfären i ditt rum. Presenterade i den ikoniska signumförpackningen från K. Lundqvist Stockholm, präglad med deras distinkta mönster i svart och guld, garanterar vi att varje köp blir en lyxig upplevelse.

Skapa din egen doftsignatur: Utforska vårt bibliotek av unika dofter, framtaget i samarbete med världsledande parfymhus. Kristoffer Lundqvist, grundaren bakom varumärket, har personligen utvecklat varje recept för att säkerställa att din hemmiljö blir lika unik som du själv. Oavsett om du söker något fräscht och uppiggande eller djupt och sensuellt, har vi doften för dig.

Doftmagi som imponerar: Varje produkt från K. Lundqvist Stockholm är skapad med ett enda mål – att imponera. Med vårt sortiment kan du skapa magiska stunder i alla rum, till alla tillfällen. Gör ett statement med dofter som är 'MADE TO IMPRESS'. Välj en vardag fylld med elegans och njutning – välj K. Lundqvist Stockholm hos Porla Kusin.

Dofterna som ger dig välbehag:

White pearls är en mjuk doft som skapar en atmosfär av nystädat hem. Med sammansättning av den varma doften av sandelträ och bomullsblomma skapas en rund karaktär, som på ett fräscht sätt bryts av med små mängder citrus.

Black Cashmere är en kryddig rumsdoft som skapar en lyxig känsla i rummet. Doftens inslag av mysk framhäver diskret doftnoterna av patchouli som tillsammans skapar en varm symbios. I bakgrunden anas tonkabönans karaktär av vanilj och kakao. Detta är en doft man minns och som imponerar!

Boulevard är en sofistikerad doft med nyplockade hallon och blåbär i fokus. Doftens friska noter vilar på en bädd av gräddig vanilj som anas i bakgrunden.

Oud är en elegant och exklusiv rumsdoft med en något träaktig karaktär. Doften går mot det maskulina där oud och mysk skapar ett djup i doftspridningen. Visste du att ingrediensen oud är en av världens dyraste ingredienser i dofter och används av parfymörer världen över?

Casa violeta är en mjuk och sammetslen doft med pudrig viol i fokus. Rumsdoften har hög igenkänningsfaktor och doftar som violkarameller smakar. Med små mängder vanilj och blåklint sprider Casa violeta en elegant doft i hela rummet som man bara vill ha mer av.


Välkommen till butiken Porla Kusin i Skurup, där ser du produkten i verkligheten och kan klämma och känna på den!

Frågor? Maila oss här på [email protected] eller ring på 0411-42120