• Porla Kusin, din lokala butik och e-handlare i Skurup
Handla direkt på Porla Kusin eller beställ och betala och hämta.

Tokyo Design Studio


Tokyo Design Studio förenar det bästa av japanskt och nederländskt porslin. Söker du blåtvitt porslin och exklusiva ätpinnar har Tokyo Design Studio det du söker.

Tokyo Design Studio har ett brett sortiment av vackra skålar och tallrikar, i olika form och med olika glasyr. Det de flesta delar har gemensamt är den blåvita glasyren, det gör att alla delar harmoniserar bra med varandra.

Tokyo Design Studio – nederländskt och japanskt porslin i ett

Uppskattar du japanska tallrikar och skålar med en touch av det lilla extra? Då har Tokyo Design Studio det du söker. I den unika blandningen av japansk och nederländsk designtradition uppstår något helt nytt.

Företaget som grundades 2010 har ett designteam som består av både en japansk och en nederländsk del. Det resulterar i en kreativ blandning som är svår att motstå.

Tokyo Design Studio serier

I sortimentet hittar du bland annat serierna Flora Japonica, Nippon, Japonism Carp, Japonism Lion, Sendan och Soshun Tayo. De olika serierna passar bra att kombinera med varandra.

I de olika serierna hittar du alltifrån stilrena och enkla mönster skapade av prickar eller smala streck till mer snirkliga mönster i form av blommor och naturmotiv. Mönstren är lätta att förtrolla sig i och det finns ett mönster för alla.

Tokyo Design skålar

Skålarna har olika storlekar och former. Använd skålarna som serveringsskålar eller små soppskålar.

Tokyo Design tallrikar

Välj mellan tallrikar och assietter i flera olika storlekar och former. Använd tallrikarna till frukostsmörgåsen, lunchen och middagen.

Tokyo Design Studio ätpinnar

Söker du något mer exklusiva ätpinnar har Tokyo Design Studio det du letar efter. De vackra ätpinnarna i trä är dekorerade med fina mönster som är lätta att tycka om. Ätpinnarna finns i flera olika mönster.

Ätpinnar är perfekt om du ska laga asiatisk mat hemma. Ätpinnarna är också en bra present att ge bort till den som gärna lagar och äter asiatisk mat.


Välkommen till butiken Porla Kusin i Skurup, där ser du produkten i verkligheten och kan klämma och känna på den!

Frågor? Maila oss här på [email protected] eller ring på 0411-42120