• Porla Kusin, din lokala butik och e-handlare i Skurup
Handla direkt på Porla Kusin eller beställ och betala och hämta.

Circulon


Circulon är det perfekta valet för alla som söker en högkvalitativ, hållbar och innovativ stekpanna. Med en unik kombination av hållbarhet och stil har Circulon skapat stekpannor som är både lätta att använda och bra för miljön. Dess patenterade TOTAL® Non-Stick System ger användarna en extra lång livslängd och ger dem möjlighet att njuta av enkel rengöring. Dess ergonomiska handtag ger extra bekvämlighet och dess höga prestanda gör att du kan njuta av matlagning utan stress. Upplev den kvalitet som bara Circulon kan erbjuda och upplev matlagning som aldrig förr!

Steel Shield C Series Hybrid Non-Stick Stekpanna är helt unik och blir genomvarm snabbt tack vare den unika clad - tri - ply bottnen. De rostfria ringarna som är i bottnen ger en helt fantastisk stekyta och väldigt lång livslängd på stekpannan. För alla redskap och hällar, såväl som gas, induktion och vedspis. Tål diskmaskin.


Välkommen till butiken Porla Kusin i Skurup, där ser du hela vårt breda sortiment men även produkten i verkligheten och kan klämma och känna på den!

Frågor? Maila oss här på [email protected] eller ring på 0411-42120